Bulldog Workwear ble etablert i 2002 og har siden den gang vert lokalisert i Ølen i Vindafjord kommune, ca. 5 mil fra Haugesund. Vi var opprinnelig et innkjøps-selskap for de firma som etablerte selskapet, men i dag er vi en ordinær og uavhengig produsent av arbeidstøy og personlig verneutstyr. Bulldog Workwear er et kjede- uavhengig og frittstående selskap. Vi arbeider hovedsaklig i Norge, Island og Færøyene.

Siden starten har vi selv designet og produsert produkter i Asia - under eget varenavn. Vi benytter ulike fabrikker, men har ansatt egne medarbeidere til kvalitets-kontroll i Asia. Vi legger stor vekt på oppfølging av leverandører, spesielt i forhold til kvaliteten på produktene, men også fordi vi følger tett opp arbeidsforhold og etiske standarder. Vi er medlem i Initiativ for Etisk Handel og vi produserer nå hovedsaklig på SA-8000 sertifiserte fabrikker. Det betyr at arbeidsmiljø, sikkerhet, sosialt rettferdige betingelser etc. holder en meget høy standard og blir kontrollert jevnlig av tredjeparts sertifiserings-organ.

Siden 2015 har vi vert importør av Panther vernesko fra Italia og vi utvider stadig sortimentet fra denne kvalitets-leverandøren.

Bulldog Workwear er en liten men fleksibel leverandør. Vårt motto er at vi skal være "førstevalget for prisbevisste proffbrukere". Vi skal levere produkt i solid proff-kvalitet, men til gunstige priser. I 2018 utvider vi vår virksomhet med nye salgskanaler og nye produktpakker innen profiltøy slik at vi samlet vil ha en sterk produktpakke tilpasset det markedet vi arbeider i.

Nettsiden www.arbeidstøy.com er vår nye nettbutikk.

Velkommen som kunde!